Bouwmeeaanvlaanderen.be in een nieuw jasje

in
MOW Mag

Dit najaar werd de rekruteringswebsite www.bouwmeeaanvlaanderen.be vernieuwd. De site kreeg een heel andere look & feel, de inhoud werd geactualiseerd, en enkele nieuwe functionaliteiten werden toegevoegd.

De site www.bouwmeeaanvlaanderen.be is een platform met alle openstaande vacatures van het Ministerie van Mobiliteit en Openbare Werken. Na enkele jaren was de site aan vernieuwing toe. De afdeling Personeel en Logistiek gaf de website een grondige facelift en maakte ze heel wat gebruiksvriendelijker.

Een van de belangrijkste aanpassingen is dat de openstaande vacatures nu gemakkelijker te raadplegen zijn. Met de nieuwe zoekfunctie kunnen geïnteresseerden makkelijker op zoek gaan naar vacatures op maat. Er is ook een RSS-feed toegevoegd waarmee geïnteresseerden automatisch op de hoogte worden gebracht van nieuwe vacatures. Zo hoeven ze zelf niet steeds de moeite te doen om naar de site te surfen.

Om potentiële kandidaten wegwijs te maken in de organisatie, is op www.bouwmeeaanvlaanderen.be een heleboel informatie opgenomen over het beleidsdomein MOW en de drie entiteiten: het Departement MOW, het Agentschap Wegen en Verkeer en het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust. Van iedere afdeling wordt kort weergegeven welke werkzaamheden ze uitvoert. Ook worden enkele interessante projecten in de kijker gezet.

Voorts geeft de site een overzicht van de voordelen bij Mobiliteit en Openbare Werken en kun je je (netto)loon berekenen via een link naar de salarissimulator. Ook interessant: de site geeft een aantal voorbeeldtests waarmee je jezelf kunt testen, zoals een persoonlijkheidsvragenlijst of een test rond abstract redeneren.

Een job bij MOW: Vertel erover!

De afdeling Personeel en Logistiek blijft verder werk maken van een dynamische website die continu up-to-date wordt gehouden. In de nabije toekomst zullen de getuigenissen (rubriek Collega’s aan het woord) worden vernieuwd.