ISO-certificaat voor TOD

in
MOW Mag

De Technisch Ondersteunende Diensten (TOD) van MOW worden elk jaar aan een strenge audit onderworpen. Na een grondig onderzoek kregen ze ook in 2013 opnieuw een ISO-certificaat.

Sinds de ISO 9001-norm bij TOD in 2006 voor het eerst werd gecertificeerd, worden de diensten elk jaar in september opnieuw doorgelicht. Ook in 2013 voerde onafhankelijk auditbureau Lloyd’s Register EMEA twee weken lang een diepgaand onderzoek uit. De afdelingen Expertise Beton en Staal (EBS), Geotechniek (GEO), Waterbouwkundig Laboratorium (WL) en Algemene Technische Ondersteuning (ATO) werden enkele dagen aan een doorgedreven kwaliteitscontrole onderworpen.

Het hele jaar door streven de kwaliteitsverantwoordelijken van de verschillende afdelingen, samen met hun collega’s, naar een steeds hogere kwaliteit. En tijdens de jaarlijkse audit willen ze dat ook bewijzen. Het resultaat was vorig jaar weer bijzonder goed: het auditbureau stelde geen grote tekortkomingen vast en zette weer het licht op groen voor het kwaliteitssysteem. “De hercertificatie van TOD kan worden aanbevolen”, was de conclusie van de auditoren. TOD wil al zijn werknemers, en vooral degenen die deelnamen aan de audit, dan ook bedanken voor hun professionele inbreng en enthousiaste medewerking.