JongMOW knalt het nieuwe jaar in!

in
MOW Mag

Beste MOW’ers,

JongMOW is een schot in de roos. Na ons eerste werkjaar kunnen we stellen dat de JongMOW-werking veel medewerkers aanspreekt. In 2014 willen we op hetzelfde elan doorgaan.

Sinds de feestelijke kick-off op 1 maart 2013 is JongMOW een begrip geworden binnen het Departement MOW. We bieden jonge MOW’ers een platform om elkaar op een informele manier te ontmoeten en die formule slaat duidelijk aan. Als kernteam blikken we meer dan tevreden terug op de eerste activiteiten. We willen iedereen bedanken voor het enthousiasme en de talrijke opkomst.

In 2014 zal JongMOW opnieuw van de partij zijn met tal van leuke netwerkgelegenheden. De eerste activiteit is gepland op 28 februari in het Waterbouwkundig Laboratorium. Die dag nodigen we alle JongMOW’ers uit om samen met het kernteam het glas te heffen op het eenjarige bestaan van de organisatie.

Hét topevenement van dit jaar wordt zeker het groots opgevatte JongMOW-seminarie, dat op 26 mei zal plaatsvinden. De inhoud is voorlopig nog geheim. Ook de rest van het jaarprogramma stellen we trots voor. JongMOW’ers kunnen die data alvast in hun agenda zetten; meer info volgt via e-mail. We hopen jullie weer talrijk te mogen verwelkomen op onze activiteiten.

Tot binnenkort!

Inne, Indra, Marthe, Barbara, Sarina en Joeri (Het kernteam)

 

28 februari

Bedrijfsbezoek aan het Waterbouwkundig Laboratorium (Antwerpen)

27 april

Sportactiviteit: 10 Miles (Antwerpen)

26 mei

JongMOWseminarie (top secret)

6 juni

Teambuildingactiviteit (Gent)

Zomermaanden

JongMOWkubbtornooi (Brussel)

11 oktober

Sportactiviteit: Acerta Brussels Ekiden (Brussel)

20 november

Gastspreker: ‘Passie en efficiëntie op het werk’ (Brussel)