Vlieg naar de eerste luchtvaartdag in Vlaanderen!

in
MOW Mag

Op 8 maart 2014 is het zover: dan organiseren de vlaamse overheid en de luchtvaartsector voor de eerste keer een grote opendeurdag.

Na de succesvolle Vlaamse Havendagen nemen we je deze keer mee naar de wereld van de luchtvaart. Daarvan is slechts een klein onderdeel, de passagiersvluchten, algemeen bekend. En onbekend maakt onbemind. Reken maar dat er heel wat te ontdekken, te leren en te beleven valt. Voor jong en oud, voor beginners en kenners. En dus ook voor jou en je familie!

Er zijn tal van goede redenen om de luchtvaartsector in de spotlights te zetten. Luchtvaart vervult een motorfunctie binnen de Vlaamse economie. Onze luchthavens stellen meer dan 40.000 mensen tewerk en creëren een toegevoegde waarde van zo’n 3,5 miljard euro per jaar. Luchtvaart is dynamisch en omvat heel veel activiteiten en een brede waaier aan jobs. Het thema van deze Luchtvaartdag is dan ook: ‘Ontdek de luchtvaart in volle actie’. Het brede publiek maakt kennis met de diverse activiteiten en de mensen die werken in de luchtvaartsector, van onderhoudstechnicus tot luchtverkeersleider. Ook opleidingen en vacatures komen aan bod. Redenen genoeg dus om op zaterdag 8 maart 2014 de luchtvaart te ontdekken!

Het programma en alle info vind je op www.luchtvaartdag.be.