Volg MOW op LinkedIn

in
MOW Mag

 

Sinds kort heeft ons departement een pagina op de sociale netwerksite LinkedIn. Via dit kanaal verspreiden we nieuws over onze projecten en activiteiten, lanceren we oproepen en delen we interessante vacatures. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

1. Volg ons departement

Log in op LinkedIn en typ ‘Departement Mobiliteit en Openbare Werken – Vlaamse overheid’ in de zoekbalk op de homepagina. Krijg je graag de berichtjes van ons departement in je feed? Klik dan op de ‘Volgen’-knop.

2. Pas je werkgever aan

Je kan op LinkedIn aanduiden dat je bij ons departement werkt. Ga naar je profiel en klik bij het onderdeel ‘Ervaring’ op het pictogram ‘Bewerken’. Typ vervolgens ‘Departement Mobiliteit en Openbare Werken – Vlaamse overheid’ en sla je wijzigingen op.

3. Deel onze berichten

LinkedIn is een handig kanaal om nieuwe collega’s aan te trekken. We tonen er hoe het is om bij ons te werken en welke profielen bij ons aan de slag zijn. Daarom roepen we je op om onze posts verder te verspreiden binnen jouw netwerk. Zo vergroten we onze naamsbekendheid en bereiken onze vacatures een groter publiek. Wie weet, ken jij de witte raaf waar wij naar op zoek zijn!

4. Vermeld ons in je posts

Post je zelf regelmatig berichten over je professionele activiteiten? Vergeet dan zeker niet om ons departement te vermelden. Je kan ons taggen door het @-teken te gebruiken en daarachter de naam van ons departement te typen. De hashtags #Expertiseinbeweging en #MOW kan je ook altijd gebruiken.