5.336 euro voor de Warmste Week

De afdeling Geotechniek van het Departement Mobiliteit en Openbare Werkenin
Nieuws

Vier afdelingen van ons departement hebben voor de Warmste Week, de benefietactie van Studio Brussel, verschillende acties opgezet. Samen hebben ze zo 5.336 euro ingezameld voor het goede doel. Proficiat aan alle collega's!


Geotechniek 

De collega's van onze afdeling Geotechniek steunden liefst drie goede doelen voor de Warmste Week: Eye hope, MS Liga Vlaanderen en Hoop voor zwervertjes vzw. Naast hun acties 'de warmste soep' en 'de warmste lunch' maakten ze ook soepkoppen voor de actie 'de warmste Geo-klei'. Mensen konden bieden op de soepkoppen en andere kunstwerkjes. Met deze drie acties zamelde Geotechniek 4.611 euro in. Deze som zal gelijk verdeeld worden over de drie goede doelen: 1.537 voor elk goed doel dus. 


Taartenbuffet in het Verkeerscentrum

In het Vlaams Verkeerscentrum stonden er in de operatorzaal cakes, taarten en ander lekkers. Iedereen mocht komen snoepen, maar moest een bijdrage leveren. De zoetebekken onder de collega's hebben zo 350 euro bij elkaar gebakken en gesnoept. De opbrengst gaat naar Rondpunt VZW, een organisatie die zich inzet voor de slachtoffers van verkeersongevallen. 


WL en VHV liepen Warmathon in Antwerpen en Brussel

Twaalf collega's van het Waterbouwkundig Laboratorium namen deel aan de Warmathon in Antwerpen. Ze liepen zich de ziel uit het lijf voor het Duchenne Parent Project Belgium vzw, een onafhankelijke organisatie die fondsen werft voor het wetenschappelijk onderzoek naar de ongeneeslijke zeldzame aangeboren spierziekte Duchenne Spierdystrofie. De opbrengst bedroeg 120 euro. Zeventien collega's van het Vlaams Huis voor de Verkeersveiligheid deden mee aan de Warmathon in Brussel en zamelden daarmee 255 euro in. Ze steunen de vzw OVK - Ouders van Verongelukte Kinderen